Ce ne spunem cand nu ne vorbim

„Sa faci cum simti, sa nu te constrangi, sa nu te chinui, sa vina de la sine, firesc, simplu. Ce poate fi mai frumoas? Daca sufeltul tau intra in relatie cu alt suflet si comunica, simti. Nu ai nevoie de cuvinte. Sunt suficiente gesturile, privirile. Cuvintele sunt adiacente. Oamenii se inteleg in profunzime dicolo de vorbe, se intuiesc, se sustin, se iubesc, adica. Daca nu comunica dincolo de cuvinte, nu pot comunica prin cuvinte. Comunicarea nu este limitata. Comunicarea este totala, nu se portioneaza. Asta este frumos.

Cu lucrurile serioase nu ai cum sa incerci o cale de mijloc. Lucrurile serioase se iau in serios sau in gluma. Nu poti sa nu le iei in nici un fel, sa le ignori, sa te faci ca nu exista. Lucurile serioase sunt atat de putine, incat te obliga sa nu le eviti. Daca le eviti, nu esti in stare sa ti le asumi, te ucid, te transforma in ceva mediocru.

Dumnezeu nu te iarta. Daca pornesti razboiul cu el, trebuie sa il duci pana la capat. Am invatat sa fac din fiecare clipa o sarbatoare. Sa ma arunc in fiecare secunda, sa nu ma tem de viata, sa nu ma abtin, sa las clipele sa ma innebuneasca, sa imi clocoteasca pulsul, sa am curajul sa traiesc soarele, sa imi tasneasca sangele prin ganduri, sa rad sa ma auda tot universul, sa ingenunchez lumina.”

(Chris Simion)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s